Luftige vaniljemuffins
uden gluten. mælk, æg og nødder
Opskrift (15-18 stk)
- 2 "æg" (No Egg, hørfrø snot eller lignende)
- ½ dl æblemos
- 225 g sukker
- 1 vaniljestang
- 2 dl soya eller soya/rismælk
- 50 g flydende margarine
- 1 spsk pektin
- 100 g fuldkornsrismel eller vitamille brødmix
- 50 g sød rismel eller fin rismel
- 50 g Teff mel
- 50 Maizena majsstivelse
- 2 tsk bagepulver
- Pisk "æg" med æblemos, sukker og vaniljekorn til en luftig masse.
- Tilsæt soyamælk og margarine og pisk igen.
- Tilsæt pektin og pisk i et par minutter så det bliver rørt helt ud.
- I en anden skål blandes melet godt og bagepulveret sigtes ned i melet, hvorefter det røres godt igen.
- Tilsæt melet til væsken lidt af gangen og pisk imens.
- Når dejen er ensartet fyldes den i muffinsformene. Fyld ca 2/3 op.
Bages ved 200 °C i ca 20 minutter.
Spiselige muffinsforme, GF og veganske. |
Ingrediensliste til spiselige muffinsforme |
Spiselige muffinsforme |
Bon appetit |
Hvordan smagte de spiselige forme og hvordan var konsistensen på dem? Og kan de anbefales?
SvarSlet